Todistuspalvelu.fi

Käyttöehdot

Yhtiö: Todistuspalvelu
Y-tunnus: 2769063-8
Osoite: Pekanraitti 15, 00700, Helsinki
Puhelinnumero: +358 50 323 3300
Sähköpostiosoite: info@todistuspalvelu.fi
Päivitetty: 12.06.2024

Tässä dokumentissa kuvataan Todistuspalvelun palveluiden käyttöä koskevat ehdot. Asiakas hyväksyy nämä käyttöehdot käyttämällä Todistuspalvelun palveluita.

Todistuspalvelu (jäljempänä “Palveluntarjoaja“) tarjoaa Suomessa oleville asiakkailleen (jäljempänä “Asiakas“) lääkärin etäpalvelua (jäljempänä “Palvelu“). Palvelun kuvaus määrittyy Palvelun verkkosivuilla ja ajanvarausjärjestelmässä.

Palvelu on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille. Hyväksymällä nämä käyttöehdot Asiakas vakuuttaa, että hänellä on kelpoisuus tehdä näiden käyttöehtojen myötä syntyvä sopimus.

1. Palvelun käyttö

Palvelun käyttöönoton yhteydessä Asiakkaalta kerätään Palvelun toteuttamisen kannalta olennaisia tietoja. Asiakas on velvollinen toimittamaan virheettömät tiedot parhaan ymmärryksensä mukaan ja sitoutuu viipymättä ilmoittamaan Palveluntarjoajalle tietojen muutoksista kirjallisesti.

Palveluun rekisteröityminen ja sen käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista verkkopankin kautta. Asiakas voi käyttää palvelua ja sen sisältöaineistoa ainoastaan henkilökohtaisesti.

Palvelun käyttämiseksi tarvittavat päätelaitteet, ohjelmistot ja yhteydet eivät kuulu Palveluun. Asiakas vastaa tällaisten päätelaitteiden, yhteyksien ja ohjelmistojen hankkimisesta, toimintakunnosta ja tietoturvasta.

2. Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

3. Peruutusehdot

Asiakkaalla on oikeus muuttaa tai perua veloituksetta varattu vastaanottoaika 24 (kaksikymmentäneljä) tuntia ennen vastaanottoajan alkamista. Muutos tai peruutus tehdään olemalla yhteydessä Palveluntarjoajan asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli peruutus tehdään, kun vastaanottoaikaan on alle 24 (kaksikymmentäneljä) tuntia, ei Asiakas ole oikeutettu maksunsa palautukseen. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetyllä maksutavalla. 

4. Palvelun käytön keskeyttäminen

Asiakkaalla on oikeus Palvelun käytön keskeyttämiseen, mikäli palvelun käyttöehdoissa tapahtuu olennainen muutos.

Palveluntarjoajalla on oikeus keskeyttää palvelu tapauksessa, jossa Asiakas on jättänyt tilaamansa palvelun maksamatta, tai Asiakas ei ole läsnä varaamanaan vastaanottoaikana.

5. Henkilötietojen käsittely

Palvelun käyttö edellyttää Asiakkaan henkilötietojen käsittelyä. Palveluntarjoaja käsittelee henkilötietoja hyvien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti noudattaen voimassa olevaa lainsäädäntöä. Henkilötietojen käsittelyä on kuvattu tarkemmin Palveluntarjoajan verkkosivuilla saatavilla olevassa tietosuojaselosteessa.

6. Vahinkojen korvaaminen

Palveluntarjoaja on velvollinen korvaamaan Asiakkaalle tämän osoittamista välittömistä vahingoista syntyneitä kuluja, jotka Palveluntarjoaja on aiheuttanut näiden käyttöehtojen vastaisella tuottamuksellisella toiminnallaan tai laiminlyönnillään. Palveluntarjoajan korvausvastuu on enintään 50 (viisikymmentä) euroa. Palveluntarjoaja ei ole velvollinen korvaamaan ylivoimaisesta esteestä johtuvia vahinkoja.

7. Sovellettava laki

Kaikkiin Palveluntarjoajan ja Asiakkaan välisiin sopimuksiin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti Osapuolten välisin neuvotteluin. Mikäli erimielisyyksiä ei pystytä ratkaisemaan neuvottelemalla, ratkaistaan asia Helsingin käräjäoikeudessa ensimmäisenä oikeusasteena.

8. Käyttöehtojen voimassaolo ja muutokset

Käyttöehdot ovat voimassa toistaiseksi. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja ilmoittamalla uusista ehdoista vähintään yhtä (1) viikkoa ennen uusien ehtojen voimaantulemista Palveluntarjoajan verkkosivuilla. Muutettuja käyttöehtoja sovelletaan myös ennen niiden voimaantuloa tehtyihin sopimuksiin. Mikäli Asiakas ei hyväksy sopimusehtojen muutoksia, on Asiakkaalla oikeus irtisanoa Sopimus päättymään muutettujen käyttöehtojen astuessa voimaan.